اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

حملات حزب‌الله به کارخانه تولید قطعات هواپیما در «نهاریا»

حملات حزب‌الله به کارخانه تولید قطعات هواپیما در «نهاریا» حزب الله لبنان در ادامه حملات خود علیه رژیم صهیونیستی، روز چهارشنبه نیز چندین پایگاه و مواضع این رژیم را هدف حملات موشکی قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 30
کد خبر: ۲۶۱۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، منابع صهیونیستی اعلام کردند که یک پهپاد رزمی در یک کارخانه تولید قطعات هواپیما در منطقه صنعتی واقع در شهرک صهیونیست نشین «نهاریا» در شمال سرزمین‌های اشغالی منفجر شده است.

 

برخی منبع دیگر نیز گزارش دادند که در پی حملات حزب الله لبنان، برق پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی در مناطق مرزی هم قطع شده است.

 

در این راستا، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تیم‌های اطفای حریق درحال خاموش کردن آتش در منطقه «الزیب» واقع در شمال نهاریا هستند که در پی حملات حزب الله دچار آتش سوزی شده است.

 

خبرنگار المیادین هم گزارش داد که حملات موشکی گسترده‌ای علیه شهرک‌های صهیونیست نشین در اصبع الجلیل انجام شده است.

 

در همین حال، حزب الله لبنان تا این لحظه چهار بیانیه جداگانه درخصوص حملات روز چهارشنبه خود منتشر کرد.

 

در بیانیه اول آمده است: در راستای حمایت از مردم غزه و پشتیبانی از مقاومت فلسطین و دفاع از لبنان و ملت آن ساعت۲:۳۰ دقیقه بامداد امروز تجمع نظامیان صهیونیست در منطقه العمرا واقع در جنوب الخیام را هدف حملات موشکی قرار دادیم.

 

در بیانیه دوم هم آمده که حزب الله ساعت ۳:۳۰ دقیقه بامداد بار دیگر منطقه العمرا را هدف حملات موشکی قرار داده است.

 

حزب الله در بیانیه سوم و چهارم نیز تاکید کرد:ساعت ۳:۳۰ و ۴:۳۰ بامداد امروز منطقه «الیعقوصه» را هدف حملات موشکی قرار داده ایم.

 

ارتش رژیم صهیونیستی از دوشنبه دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که با پاسخ قوی حزب الله روبه رو شده است.

 

براساس گزارش وزارت بهداشت لبنان، حملات رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ شهید و همچنین بیش از ۱۲ هزار و ۴۰۰ زخمی برجای گذاشته است.

 

حزب‌الله لبنان در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرده، بلکه از همان دقایق اولیه، عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داده و طی روز‌ها و ساعت‌های گذشته با پرتاب صد‌ها موشک، مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را موشک باران کرده و همچنین به شکار نظامیان و ادوات زرهی اشغالگران در نبرد زمینی ادامه می‌دهد./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار